2015-11-11 09:35:12
Φωτογραφία για Χίος: Θερμή υποδοχή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την κομματική βάση
Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο τον πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο για την... αρχηγία του κόμματος κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου γέμισε εύκολα από τα μέλη και στελέχη του κόμματος, που έσπευσαν να τον ακούσουν, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ο νυν πρόεδρος δύσκολα ή εύκολα θα επικρατήσει τοπικά.

Βέβαια να πει με βεβαιότητα κάποιος ότι όλοι όσοι ήταν εκεί θα ταχθούν αναφανδόν στο πλευρό του θα εμπεριείχε αρκετή δόση ρίσκου, ωστόσο και μόνο η δημόσια παρουσία του συνόλου σχεδόν των προβεβλημένων στελεχών εκεί προσδίνει μια δυναμική που το πλέον πιθανό είναι να εκφραστεί και στις κάλπες.

Πολλές οι παρουσίες των στελεχών

Παρόντες στην ομιλία μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, οι πρώην βουλευτές κ. Γιάννης Πίττας και κα Μαρία Σόδη, οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Παντελής Βρουλλής , Γιάννης Μαλαφής, Γιώργος Κλιαμενάκης και Πέτρος Παντελάρας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιάννης Βίος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χίου κ. Γιώργος Επιτροπάκης, οι υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογές κ.κ. Σταύρος Μιχαηλίδης και Γιάννης Ξενάκης, και μεγάλος αριθμός μεσαίων στελεχών της ΝΔ, κυρίως από τα Νοτιόχωρα αλλά και στελέχη από Συκιάδα –Λαγκάδα.


Το «παρών», βέβαια έδωσε και ο βουλευτής της ΝΔ στη Χίο κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος πάντως είχε διακριτική παρουσία αν και τελικά κάθισε δίπλα στον κ. Μεϊμαράκη.

Θερμό το κλίμα για τον κ. Μεϊμαράκη

Σημαντικός και ο αριθμός των νεολαίων της ΟΝΝΈΔ, καθώς και μέσης ηλικίας ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι αρκετές φορές διέκοψαν την ομιλία του κ. Μεϊμαράκη με χειροκροτήματα αλλά και με συνθήματα υπέρ του κόμματος και του προσώπου του.

Ο ίδιος ο κ. Μειμαράκης, αφού άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για σειρά λανθασμένων χειρισμών, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των τελικών συζητήσεων που προηγήθηκαν της συμφωνίας του Ιουλίου και για την πλήρη κατάρρευση της οικονομίας, υπερασπίστηκε την θέση του ως επικεφαλής της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο για την ΝΔ με κύριο μέλημα να την κρατήσει ζωντανή.

Παράλληλα, απέφυγε την σκληρή κριτική στους συνυποψήφιούς του, δίνοντας έναν ενωτικό τόνο στους συγκεντρωμένους και καλώντας τους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στις 22 Νοεμβρίου 2015. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ