2015-11-11 13:21:14
Φωτογραφία για Μας τρέλανε η μικρή... Η απίστευτη απάντηση μιας 10χρονης σε μια άσκηση του σχολείου... [photos]
Ο ''γυναικείος κώδικας'', ένα πρόβλημα μαθηματικών και μια 10χρονη μαθήτρια στη Βρετανία συνθέτουν μια απολαυστική ιστορία Η Maddy Douglas έλυνε τις ασκήσεις της όταν συνάντησε ένα πρόβλημα για τα ραντεβού τεσσάρων μαθητών λυκείου. Το σενάριο της ερώτησης αναφερόνταν πώς μια ομάδα τεσσάρων αγοριών και μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών θα έβγαιναν ραντεβού σε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Η μικρή Maddy έδωσε μια ανατρεπτική απάντηση: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το πρόβλημα γιατί η μαμά λέει ότι σύμφωνα με τον "γυναικείο κώδικα" δεν πρέπει να βγαίνεις ραντεβού με τους πρώην των φίλων σου».

Η μητέρα της Maddy, Jean, ανέβασε την φωτογραφία στη σελίδα την Huffington Post Parents στο Facebook με το hashtag #girlcodetrumpscommoncore και ανέφερε: «Η Μaddy δεν πρέπει να με έχει ξαναδεί τόσο αηδιασμένη. Είδε την αντίδρασή μου και είπε "δεν είπες ότι δεν κάνει να βγαίνεις με τους πρώην των φίλων σου;". Θεωρώ τον εαυτό μου εντελώς ανοιχτόμυαλο και σαν μητέρα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, προσπαθώ να διδάξω τα παιδιά μου για την ισότητα και τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπους που θα συναντήσουν, όμως η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι αυτό (το πρόβλημα) δεν ήταν σωστό για ένα παιδί της τετάρτης δημοτικού ή οποιασδήποτε τάξης».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΥΠΟ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΕΡΝΑΝΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΥΠΟ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΕΡΝΑΝΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ