2015-11-11 18:37:32
Φωτογραφία για «ΧΡΥΣΩΝΕΙ» ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ!
Η Μπάγερν, παράλληλα με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, έχει να κλείσει και το θέμα της παραμονής του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας και μετά το καλοκαίρι και στο πλαίσιο αυτό θα προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Καταλανό τεχνικό.

Όπως αναφέρει το «Sport 1», το νέο συμβόλαιο που θα προταθεί στον Γκουαρντιόλα, θα προβλέπει απολαβές ύψους 15 εκ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια παραπάνω από όσα παίρνει τώρα. Επίσης, αναμένεται να δοθεί στον προπονητή της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού και μεγαλύτερη ελευθερία σε ό, τι αφορά στις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας!

Να θυμίσουμε ότι το νυν συμβόλαιο των δυο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Μπάγερν Μονάχου έχει... διαμηνύσει στην πλευρά του προπονητή της, ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωσή του!

Αυτό, όπως έχουμε αναφέρει, αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο μήνα και με βάση τα παραπάνω στοιχεία, στη Μπάγερν φαίνεται να έχουν πειστεί πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο κατάλληλος τεχνικός για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας!

Την ίδια ώρα και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 44χρονο τεχνικό με πρώτη και καλύτερη την Μάντσεστερ Σίτι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ