2015-11-11 19:21:05
Φωτογραφία για Συναγερμός στο Λασίθι για την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού [photo]
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου μετά την καταγγελία ενός πατέρα ότι η σύζυγος του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση, άρπαξε το 3χρονο κοριτσάκι τους και εξαφανίστηκαν.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι Βούλγαρος, κατήγγειλε την εξαφάνιση του παιδιού του χθες λίγες ώρες αργότερα, αφού είχε εκδικαστεί η υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του ζευγαριού στο δικαστήριο της Νεάπολης.

Όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, την προσωρινή επιμέλεια και των δύο παιδιών θα είχε ο πατέρας, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα.

Ωστόσο η οριστική απόφαση για την επιμέλεια, θα εκδοθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και αναμένεται να εκδικαστεί εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες.

Μόλις ο πατέρας κατήγγειλε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού και εξέφρασε στους αστυνομικούς τις υποψίες του ότι το παιδί το είχε αρπάξει η σύζυγος του, οι αρχές κινητοποιήθηκαν, αναζητώντας τη νεαρή γυναίκα και το παιδί. Μάλιστα έχει σταλεί σήμα προς όλα τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας, ώστε η μητέρα να μη μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι η μητέρα είχε εγκαταλείψει το σύζυγο και τα παιδιά και διέμενε πλέον στη Γερμανία.

(φωτογραφία από hxonews.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ