2015-11-11 22:40:08
Φωτογραφία για Αλβανός διακινούσε ηρωίνη και χασίς στην Πιερία
Τέλος στη δράση ενός νεαρού Αλβανού που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και χασίς σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, έβαλαν με μια συντονισμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν στην Κατερίνη.

Ο 29χρονος αλλοδαπός, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο, εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα κοντά σε στέκια όπου συχνάζουν άτομα εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πλήθος από συσκευασίες με ναρκωτικά έτοιμες για διακίνηση, οι οποίες περιείχαν συνολικά 50,3 γραμμάρια ηρωίνης και 127,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με δυο κινητά που είχε πάνω του ο νεαρός Αλβανός, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

*** Από περιοχή της Αθήνας προμηθευόταν την ηρωίνη που διακινούσε στα Βάγια Βοιωτίας ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών έχοντας στην κατοχή του άκοπη ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 32,7 γραμμαρίων και χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ