2015-11-12 04:32:09
Φωτογραφία για Ο Αναστασιάδης έτυχε επίσημης υποδοχής από το Βασιλιά της Ιορδανίας
Πραγματοποιήθηκε χθες στο Παλάτι Al Husseinieh στο Αμμάν, η τελετή επίσημης υποδοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του κα Αντρη Αναστασιάδη έφθασαν σήμερα στις 11.40 το πρωί στο Παλάτι, όπου ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah II και η σύζυγος του Βασίλισσα Rania τους υποδέχθηκαν.

Κατά την τελετή υποδοχής, στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές και ρίφθησαν 21 χαιρετιστήριες βολές. Ακολούθησε η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Κύπρου και Ιορδανίας και στη συνέχεια ο Βασιλιάς και ο Πρόεδρος επιθεώρησαν το στρατιωτικό άγημα.

Στη συνέχεια ο Βασιλιάς, ο Πρόεδρος και οι σύζυγοι τους είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση, την οποίαν ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Μετά τις διευρυμένες συνομιλίες, οι οποίες διήρκησαν πέραν της μίας ώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η σύζυγος του και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας παρακάθισαν σε επίσημο γεύμα που παρέθεσαν προς τιμή τους ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της Ιορδανίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ