2015-11-12 09:00:38
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ... ΤΡΕΞΙΜΟ
Επιστρέφουν στο... τρέξιμο στον Ολυμπιακό εν όψει των επόμενων προκλήσεων που περιμένουν την ομάδα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μπάγερν Μονάχου σε Ελλάδα και Champions League αντίστοιχα.

Το τριήμερο ρεπό που χορήγησε ο Μάρκο Σίλβα στους παίκτες του ως επιβράβευση για το απόλυτο στα 10 πρώτα ματς στη Super League, αλλά και τη φοβερή ανατροπή και θρίαμβο επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αποτελεί παρελθόν και σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στο προπονητήριο του Ρέντη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης της Λεωφόρου με τους "πράσινους", όπου το κίνητρο για την ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης καλύτερης εκκίνησης όλων των εποχών είναι τεράστιο και μάλιστα μέσα στο "σπίτι" του "αιώνιου".

Απόντες, φυσικά θα είναι οι διεθνείς, με τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των Εθνικών ομάδων, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη, ώστε οι ερυθρόλευκοι να πάρουν «ανάσες», να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν πριν τις νέες μεγάλες «μάχες» σε Ελλάδα και Ευρώπη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ