2015-11-12 12:59:43
Φωτογραφία για Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ Αρκαδίας στην Τρίπολη
Με απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού και κατόπιν πορεία στους... κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, το ΠΑΜΕ Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ και τα κατά τόπους ταξικά συνδικάτα για την 12η Νοέμβρη, διαμαρτυρήθηκε ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και στις πολιτικές λιτότητας.

Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πετρινού και ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί με χαιρετισμούς εκπροσώπων φοιτητών, αγροτών, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΠΑΜΕ Δημήτρης Νικολάου, ο ποίος καταφέρθηκε ενάντια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και χαρακτήρισε «αίσχος» το κάλεσμα του εργατικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σε απεργία.

Επίσης καταλόγισε ευθύνες στους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ λέγοντας πως το διεκδικητικό τους πλαίσιο δεν είναι αυτό που πρέπει και δεν εξυπηρετεί το λαό και τους εργαζόμενους, αλλά το κεφάλαιο και τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ