2015-11-12 15:18:18
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ
Η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επέστρεψε την Πέμπτη (12/11) το μεσημέρι από το Βερολίνο, μετά τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ισοπαλία στο Champions League, κόντρα στη Σπαντάου.

Με τη νίκη της Πριμόριε Ριέκα επί της Έγκερ (8-7) στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, μπορεί να μη συνέβη αυτό που...επιθυμούν όλες οι ομάδες του ομίλου, δηλαδή να νικήσουν οι Ούγγροι που είναι οι οικοδεσπότες του Final 6, αλλά τουλάχιστον νίκησαν οι ομάδες που είχαν επικρατήσει και την 1η αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στη βαθμολογία, και ότι το επόμενο ματς είναι κομβικό, αφού πρέπει να νικήσει τους Κροάτες στο «Π. Καπαγέρωφ», το Σάββατο 28 του μηνός για να βρεθεί μια «ανάσα» από την κορυφή του ομίλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά την αναμέτρηση με τη Σπαντάου δήλωσε στο osfp.gr: «Είχαμε ένα καταστροφικό 4ο οκτάλεπτο που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού που έπρεπε να έχουμε σήμερα. Επαναλάβαμε λάθη και αντιδράσαμε άσχημα σε σχεδόν ίδιες καταστάσεις παιχνιδιού με το πρώτο στο Έγκερ. Προέχει η ηρεμία, η ψυχραιμία και να ανακτήσουμε τη χαμένη συγκέντρωση μας. Είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν αξίζουμε να προδικάσουμε ενα κακό μέλλον στη διοργάνωση. Ακολουθεί ένα βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη με συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια, κι εμείς πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα πιο κάτω, χωρίς όμως να ξεχάσουμε ποτέ τι συνέβη και πώς, εδώ στο Βερολίνο»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ