2015-11-12 16:30:23
Φωτογραφία για «ΑΛΜΥΡΕΣ» ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ
Ως διακαής… πόθος του Σαμ Άλαρνταϊς εμφανίζεται ο Αρτούρ Μασουακού, καθώς η Σάντερλαντ χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι «μαυρόγατες» δίνουν… μάχη για να μείνουν στην Premier League και ένα μεγάλο… κενό παρουσιάζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι, το όνομα του Γαλλοαφρικανού αμυντικού του Ολυμπιακού βρίσκεται στην… κορυφή της λίστας των Βρετανών, αλλά οι απαιτήσεις των ερυθρόλευκων φαίνεται πως… φρενάρουν την Σάντερλαντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «sunderlandecho», οι ερυθρόλευκοι ζητούν 10 εκατομμύρια ευρώ ή 7 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του Μασουακού. Οι απαιτήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας χαρακτηρίζονται… αλμυρές, ωστόσο, τονίζεται πως αν ο Σαμ Άλαρνταϊς θέλει να ενισχύσει την ομάδα του, θα πρέπει να… ρίξει χρήματα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Πάντως, σημειώνεται πως ο Αρτούρ Μασουακού δεν απασχολεί μόνο την αγγλική ομάδα, η οποία τον παρακολούθησε στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από λίγες μέρες, αφού βρίσκεται στη λίστα πολλών ιταλικών ομάδων, όπως οι Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ