2015-11-12 22:15:37
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ DUBAI AIR SHOW 2015 Η ΕΑΒ
Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ ΑΕ) συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Dubai Air Show που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Οι ισχυρότερες βιομηχανίες της διεθνούς αεροναυπηγικής συμμετείχαν από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2015 στην εν λόγω έκθεση- μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εκθέσεις στον κόσμο.

Μέσα από στοχευμένες συναντήσεις η ΕΑΒ παρουσίασε το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα εν εξελίξει προγράμματα αλλά και να προωθήσει νέες προοπτικές.

Τον εκθεσιακό χώρο της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Βα'ί'τση, τον Πρέσβη της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Ακόλουθο Άμυνας των ΗΑΕ στη χώρα μας.

Επίσης, το περίπτερο της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης (ΠΝ) συνοδευόμενος από τον Αεροπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ΕΑΒ είχαν μία σειρά εθιμοτυπικών συναντήσεων με επίσημες αντιπροσωπείες ξένων χωρών όπως της Γερμανίας, της Βραζιλίας και της Ινδίας, καθώς επίσης και προγραμματισμένες επαφές με συνεργάτες και πελάτες για την ανταλλαγή απόψεων σε τρέχοντα ζητήματα.

Ιδιαίτερες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και στο Αμπου Ντάμπι, συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας καθώς και την Προεδρική Φρουρά των ΗΑΕ κατά τις οποίες συζητήθηκαν το τρέχον αλλά και μελλοντικά προγράμματα εκπαίδευσης των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) ιδρύθηκε το 1975 και  είναι η μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρεία της χώρας, με κύρια αποστολή την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για υποστήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και άλλων πελατών της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς.

Η ΕΑΒ διαθέτει πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και άριστα καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό. Σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των παραγωγικών εγκαταστάσεών της, προσφέρει, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:

• Συντήρηση, εκσυγχρονισμό, αναβάθμιση αεροσκαφών, κινητήρων, παρελκόμενων και ηλεκτρονικών συστημάτων τους, καθώς και συντήρηση αεροσκαφών πολιτικού νηολογίου.

• Σχεδίαση και κατασκευή υποσυγκροτημάτων στρατιωτικών και πολιτικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και κινητήρων από μεταλλικά και σύνθετα υλικά.

• Ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών, οπτικοηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων για στρατιωτική και πολιτική χρήση καθώς και τμημάτων πυραυλικών οπλικών συστημάτων.

• Έρευνα & Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων σε τομείς όπως η αεροναυπηγική, τα ηλεκτρονικά, η εσωτερική ασφάλεια (homeland security), ευφυή συστήματα, κλπ.

• Δορυφορικά συστήματα και εφαρμογές (τηλεπικοινωνίες, τηλε-εκπαίδευση, κλπ)

• Τεχνική εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση σε όλο το φάσμα των αεροπορικών ειδικοτήτων.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ