2015-11-13 05:12:11
Φωτογραφία για Δείτε πως μπορείτε να μακρύνετε τα νύχια σας φυσικά
Βαρεθήκατε να βλέπετε τα νύχια σας κοντά, αλλά, από την άλλη πλευρά δεν θέλετε να τα ταλαιπωρήσετε φορώντας tips τεχνητά); Η αργή ανάπτυξη των νυχιών είναι φαινόμενο που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν και μπορεί να συνδέεται με την έλλειψη σιδήρου, τα χαμηλά επίπεδα ασβεστίου και βιταμινών, τυχόν τραυματισμούς, το συχνό πλύσιμο ακόμη και τη συχνή έκθεση σε απορρυπαντικά και άλλα χημικά.

Μην ανησυχείτε, όμως! Βρήκαμε δύο πανεύκολους φυσικούς τρόπους που μπορούν να κάνουν τα νύχια σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα και να αναπτύσσονται σωστά.

-Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη τους καθώς περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά που θα κρατήσουν τα νύχια σας και την επιδερμίδα γύρω από αυτά (όπως τα πετσάκια) ενυδατωμένη και δυνατή. Τι έχετε να κάνετε; Απλά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ελαίου καρύδας στα νύχια και τα πετσάκια σας και κάντε απαλό μασάζ, που θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος για 5 λεπτά. Ακολουθήστε αυτό το tip καθημερινά!


Ο άλλος τρόπος αφορά καθαρά τη διατροφή σας, που αν θέλετε να αποκτήσετε μακριά νύχια, είναι καιρός να αλλάξει..

-Βιοτίνη

Η Βιοτίνη (ή αλλιώς βιταμίνη Η) είναι από τις βιταμίνες που θεωρούνται θαυματουργές όσο αφορά την υγιή ανάπτυξη όχι μόνο των νυχιών αλλά και των μαλλιών, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην καλύτερη όψη της επιδερμίδας. Το μόνο, λοιπόν, που μπορείτε να κάνετε είναι να εντάξετε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε βιοτίνη. Τέτοιες τροφές είναι: Τα αυγά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα καρότα, οι ντομάτες, ο σολομός, τα αμύγδαλα, το κουνουπίδι, το αγγούρι, το γάλα, η σόγια, οι φράουλες, οι φακές, η βρώμη και τα καρύδια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ