2015-11-13 09:23:07
Φωτογραφία για Στάση εργασίας δικαστικών υπαλλήλων Αθήνας
«Νεκρώνουν» σήμερα το δίωρο από 9π.μ. έως 11π.μ. τα δικαστήρια της... πρώην Σχολής Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών, κ.λπ. υπηρεσίες), καθώς οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πρωτεύουσας κατέρχονται σε στάση εργασίας, ενώ το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των δικαστηρίων.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι, μετά από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, κατέρχονται σε δίωρη στάση εργασίας για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό των δικαστηρίων που ξεπερνά το 35% των οργανικών θέσεων, τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και την αύξηση της δικαστικής ύλης.

Παράλληλα, οι δικαστικοί υπάλληλοι, με ανακοίνωσή τους, καλούν την Κυβέρνηση να δώσει άμεση λύση στο «σοβαρό αυτό πρόβλημα που πνίγει τα δικαστήρια της Αθήνας».

Τέλος, διευκρινίζουν ότι οι κινητοποιήσεις τους «δεν έχουν οικονομικά αιτήματα και δεν έχουν στόχο την ταλαιπωρία των πολιτών και των δικηγόρων, αλλά επιδιώκουν την κάλυψη των κενών θέσεων και κατά συνέπεια την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δικαστηρίων και την ταχύτερη εκδίκαση των υποθέσεων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ