2015-11-13 11:14:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΡΝΤΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Προσγειωμένος όσον αφορά τις καλές του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, ειδικά στο Champions League, εμφανίστηκε ο Φελίπε Πάρντο μετά την ισοπαλία της Κολομβίας με τη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κολομβίας πραγματοποιήσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) με τη Χιλή για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο διεθνής πλέον παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το γεγονός ότι βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα για την 4η αγωνιστική του Champions League, και εκείνος απάντησε πως αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του που θα συνεχίσει να κάνει με στόχο την περαιτέρω βελτιώσω του.

«Η παρουσία μου στην καλύτερη ενδεκάδα της UEFA, σε μία σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Champions League, δείχνει ότι κάτι κάνω καλά, αλλά χρειάζεται να συνεχίσω τη δουλειά και να παραμείνω προσγειωμένος στο έδαφος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής», τόνισε ο 25χρονος εξτρέμ των ερυθρόλευκων.

Δείτε το σχετικό βίντεο
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ