2015-11-13 13:26:15
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! (PHOTOS)
Mεγάλη έμφαση δίνει σήμερα ο Τούρκικος τύπος στη χθεσινή νίκη του Θρύλου μέσα στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και τονίζει ότι η Εφές υποχρεώθηκε στην τρίτη της ήττα από τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

ntvspor : ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣ

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 76-76 αλλά στην παράταση ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 87-91.

Οι φιλοξενούμενοι ακολούθησαν τους ρυθμούς του Ερτέλ και με σημαντικά καλάθια στο τέλος πήραν τελική τη νίκη και υποχρέωσαν την Εφές στην τρίτη της ήττα.

milliyet : ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣ

Οι Σάριτς και Γκρέιντζερ έδειχναν να λυγίζουν τον Ολυμπιακό αφού τον άφησαν στο -12 λίγο πριν το τέλος του αγώνα, αλλά ο Λοτζέσκι... αναστάτωσε τη βραδιά, ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του και τελικά πήρε τη νίκη με 87-91. Έτσι υποχρέωσε στην τρίτη της ήττα την Εφές.

fanatik : Αναντολού Εφές 87-91 Ολυμπιακός

Kλώτσησε την ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα η Αναντολού Εφές, που παρά το γεγονός ότι επέστρεψε από το -15 και προηγήθηκε με σημαντική διαφορά του Ολυμπιακού λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε 4 λεπτά από το -11 (72-61),ο αγώνας πήγε στην παράταση και εκεί η Εφές έχασε από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που την υποχρέωσε στην τρίτη της ήττα και είχε απαντήσεις για τα όσα έκανε ο Ερτέλ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ