2015-11-13 16:56:08
Φωτογραφία για Είχε ατύχημα ο Hamilton!
Απαντήσεις στις φήμες που οργίαζαν σχετικά με την καθυστερημένη άφιξη του στη Βραζιλία όπου... αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται ο προτελευταίος αγώνας της σεζόν για την F1, έδωσε ο Lewis Hamilton.

Από πλευράς Mercedes γνωστοποιήθηκε πως η καθυστέρηση οφειλόταν σε αδιαθεσία του οδηγού της που όμως βλέποντας πως το θέμα έπαιρνε ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Ο Βρετανός λοιπόν αποκάλυψε πως ενεπλάκη σε ατύχημα στους δρόμους του Μονακό όπου μένει μόνιμα.

«Δεν ήμουν καλά, είχα πυρετό αλλά είχα κι ένα ατύχημα στους δρόμους του Μονακό το βράδυ της Δευτέρας. Παρότι αυτό δεν αφορά κανέναν, υπάρχουν άνθρωποι που επειδή ξέρουν ποιος είμαι, θα προσπαθήσουν να βγάλουν εύκολα χρήματα. Κανένα πρόβλημα. Κανένας δεν τραυματίστηκε κι αυτό ήταν το σημαντικότερο. Το αυτοκίνητο μου προφανώς είχε ζημιές ενώ είχα μικρή επαφή και με σταθμευμένο όχημα
. Συζητώντας με την ομάδα και το γιατρό μου, αποφασίσαμε πως ήταν καλύτερα να ξεκουραστώ σπίτι μου και να ταξιδέψω για Βραζιλία μία ημέρα αργότερα. Νιώθω καλύτερα και αυτή τη στιγμή μπαίνω στο αεροπλάνο. Όμως σας ενημερώνω γιατί νιώθω πως όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Λάθη κάνουμε όλοι αλλά το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε από αυτά», έγραψε ο Hamilton.

O 30χρονος δεν διευκρίνησε αν οδηγούσε την ειδικής έκδοσης Pagani Zonda του

Την Κυριακή θα κυνηγήσει την παρθενική του νίκη στο σιρκουί του Ιντερλάγκος, απαλλαγμένος από κάθε άγχος αφού έχει ως γνωστόν κατακτήσει ήδη τον τίτλο. Ο αγώνας της Βραζιλίας θα μεταδοθεί LIVE από τον OTE TV και την τηλεόραση του Alpha με το F1 Countdown να αρχίζει στις 17.05.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ