2015-11-14 02:56:06
Φωτογραφία για Διπλό «μπαμ» του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό
Μπορεί ο Ηρακλής να επέστρεψε με μεγάλες φιλοδοξίες στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία του τον φέρνει στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα Γι΄ αυτό το αφεντικό του συλλόγου, Σπύρος Παπαθανασάκης, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη.

Ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού επιθυμεί να φέρει ικανούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και θα τη γλιτώσουν από πιθανές περιπέτειες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο ομογενής επιχειρηματίας εξετάζει το ενδεχόμενο να "ψωνίσει" από τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες που δεν υπολογίζονται και αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί τον Ιανουάριο.

Πάντως, ο Σπύρος Παπαθανασάκης προτίθεται να καταθέσει ακόμα και πρόταση αγοράς στους πρωταθλητές για παίκτες που τον ενδιαφέρουν, καθώς είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση του Ηρακλή.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτουν ότι το αφεντικό του συλλόγου έχει βάλει στο μάτι τον Δημήτρη Κολοβό και τον Μοχάμεντ Μπεν και όπως γράφεται είναι έτοιμος να κάνει επίσημη κρούση για την απόκτησή τους.

Ο πρώτος δε βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα λόγω των πολλών επιλογών που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός στη θέση των εξτρέμ, ενώ ο δεύτερος μόλις επέστρεψε από μακροχρόνια αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ