2015-11-14 10:26:45
Φωτογραφία για Μ. ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ : ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ... ΝΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χάρη Παυλίδη, κάτι που σημαίνει πως οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα είναι πλήρεις στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό.

Το παιχνίδι διεξάγεται το Σάββατο και η ομάδα έχει στόχο την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις έως τώρα. Είναι φυσικά δύσκολη αναμέτρηση, ενώ οι ερυθρόλευκες θα παίξουν με την Πάντοβα την άλλη Παρασκευή στον Πειραιά με στόχο την ανάδειξή της σε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα η Μαργαρίτα Πλευρίτου μίλησε στο osfp.gr και ανέφερε για τον αγώνα με τον ΝΟΒ «Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Χρονικά προηγείται του Super Cup η αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη επομένως σε αυτό το ματς έχουμε εστιάσει την προσοχή μας. Σίγουρα θέλουμε τη νίκη μέσα στο Λαιμό απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Βουλιαγμένη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε κάνει αρκετή προπόνηση και πιστεύω ότι θα μας βγουν στον αγώνα τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Χρειάζεται συγκέντρωση στο παιχνίδι αυτό το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Το πόσο το θέλουμε θα το δείξουμε όχι μόνο στα λόγια, αλλά και μέσα στο νερό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ