2015-11-14 14:00:18
Φωτογραφία για Η... ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *VIDEOS*
O Μάρκο Ρογκ έκανε ματσάρες κόντρα στον Ολυμπιακό, με την αξία του να... εκτοξεύεται στα 10 εκατ. ευρώ!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί αρκετό καιρό τώρα, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Κριστιάν Καρεμπέ όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr".

Οι δύο ματσάρες που έκανε με τους ερυθρόλευκους ανέβασαν και άλλο το κασέ του. Ο Μάρκο Ρογκ έχει συμβόλαιο έως το 2020, με τους Κροάτες να εμμένουν στο ερυθρόλευκο... πρέσινγκ και να μιλούν ακόμα και για επικείμενη πρόταση. Πιθανότατα πρόταση δανεισμού διότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ορίσει πια τιμή πώλησης τα 10 εκατ. ευρώ! Σε αυτό το επίπεδο έχει φτάσει πλέον η τιμή του!

Ο 20χρονος παίκτης, που αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, δεκάρι και αριστερό εξτρέμ έχει φέτος 23 συμμετοχές σε Κροατία και Ευρώπη και 2 γκολ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Φυσικά και οι ερυθρόλευκοι δεν είναι οι μόνοι που έχουν στρέψει την προσοχή τους εκεί. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει γραφτεί ακόμα και για ομάδες όπως η Λίβερπουλ!

Τι λέει όμως ο Μάριο Μπόνιτς, παλαίμαχος που έχει περάσει από την Ελλάδα, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό και έχει παίξει μπάλα σε Κροατία και στην χώρα μας;

«Ο Ρογκ έκανε δύο πολύ καλά ματς με τον Ολυμπιακό και είναι λογικό η ελληνική ομάδα να ενδιαφέρεται για εκείνον. Τον έχω δει από πιτσιρικά και έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο αναμετρήσεις μπορώ να πω ότι ήταν καταπληκτικός και πως γενικά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός διότι μιλάμε για ένα μεγάλο και ανερχόμενο ταλέντο με κασέ που ανεβαίνει διαρκώς», σχολίασε σχετικά στον κροατικό Τύπο ο Μπόνιτς.

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ