2015-11-14 21:27:33
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΤΟ... 4αρο-5αρι ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΓΙΑΝΓΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *7 VIDEOS*
Ο απόφοιτος του Σεντ Τζόζεφ, Αμερικανο-Δομινικανός Ρόναλντ Ρόμπερτς (2.03 - 24 χρονών) που είχε καλή παρουσία στη φετινή Summer League (10.3 πόντους και 9.5 ριμπάουντ), έπεισε τους Τορόντο Ράπτορς να τον υπογράψουν, αλλά στις 24/10 τον αποδέσμευσαν τελικά, και πλέον είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη θέση του Πάτρικ Γιάνγκ που τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τουλάχιστον τους επόμενους 4 μήνες.

 Ο Ρόμπερτς έχει θητεία στο NBDL, με τη φανέλα των Σάντα Κρουζ Ουόριορς, και μάλιστα με πολύ καλούς αριθμούς : 29,5 πόντους, 13,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

O παίκτης ακούστηκε για... Παναθηναϊκό και ΑΕΚ πριν λίγο καιρό, αλλά αν επαληθευτούν οι... ψίθυροι των τελευταίων ωρών είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα... ερυθρόλευκα!

Πρόκειται για πολύ αλτικό και γρήγορο παίκτη, πολύ καλό ριμπάουντερ και μπλοκέρ, αλλά έχει αδυναμία στις ελεύθερες βολές (57%), ενώ εκτός Αμερικής έχει αγωνιστεί μόνο στις Φιλιππίνες!

Στα υπέρ του ότι μπορεί ν'αγωνιστεί το ίδιο καλά και στις δύο θέσεις των ψηλών Δείτε τα 7 βίντεο που ακολουθούν, καθώς και τα αναλυτικά στατιστικά του παίκτη ΕΔΩ : 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ