2015-11-15 11:14:34
Φωτογραφία για ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ... ΛΕΟΝΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Ο πατέρας Δημήτριος επεσήμανε σε παιδιά και γονείς ότι στις Σχολές του Ολυμπιακού δεν μαθαίνουν μόνο ποδόσφαιρο αλλά βελτιώνονται και ως άνθρωποι μέσα από το πρόγραμμα και την φιλοσοφία της ΠΑΕ.

Παρουσία του άσου της ομάδας μας Τσόρι Ντομίνγκεζ και του Λεόνε τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Ο πατέρας Δημήτριος άγιασε παιδιά και γονείς ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σ' όλους ενώ μιλώντας τους εξήγησε ότι στις Σχολές του Ολυμπιακού τα παιδιά δεν μαθαίνουν μόνο τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά μέσα από το πρόγραμμα της ΠΑΕ γίνονται καλύτεροι άνθρωποι!

Ο Λεόνε έδωσε χαρά και έπαιξε με τα 150 παιδιά που εκπαιδεύονται στη Σχολή Καραϊσκάκη ενώ γονείς και παιδιά αποθέωσαν τον σπουδαίο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντίνος μέσος ζήτησε από τα παιδιά να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουλεύουν για να πετύχουν ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα στους μικρούς άσους αλλά και στους γονείς!


Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έχει εμπιστευτεί και εκείνος τα δυο από τα τρία παιδιά του στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη και όποτε έχει χρόνο είναι δίπλα τους και παρακολουθεί τους αγώνες τους! Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού μεγαλώνει κάθε χρόνο και παρέχει σε παιδιά και γονείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που το καθιστούν από τα καλύτερα στον κόσμο!

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν όλα τα στελέχη και οι προπονητές της Σχολής Καραϊσκάκη, τα στελέχη της Σχολής Ρέντη αλλά και προπονητές της Ακαδημίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ