2015-11-16 20:58:24
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ...
Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δε γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν κόντρα στην Τσεντεβίτα (19/11) αφού έκαναν μόνο θεραπεία.

Η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ... «λάβωσε» και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ως γνωστόν, δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα θα αποφασιστεί αύριο (17/11).

Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τον 2ο αρχηγό του Θρύλου, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος υπέστη μυικό σπασμό στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης στα Τρίκαλα.

Κανένας από τους δεν προπονήθηκε σήμερα, αν και το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό, κάνοντας μόνο θεραπεία και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα τους έχει στην αποστολή για το Ζάγκρεμπ και το ματς με την Τσεντεβίτα (19/11).

Αύριο αμφότεροι θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά και αν δεν αισθανθούν ενοχλήσεις τότε θα ακολουθήσουν την αποστολή. Σε αντίθετη περίπτωση στον Ολυμπιακό δε θα ρισκάρουν με τη συμμετοχή κάποιου που δε θα είναι απόλυτα έτοιμος, όπως είναι φυσικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα γίνει παππούς ο Βουτσάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα γίνει παππούς ο Βουτσάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ