2015-11-17 00:47:29
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει όλους τους διεθνείς του να επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να βγάλει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η αρχική σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού για τους 11 της Λεωφόρου ήταν με Ρομπέρτο κάτω από τα δίχτυα, Σιόβα, Ντα Κόστα το δίδυμο των στόπερ, Ελαμπντελαουί δεξιά, Μασουακού αριστερά, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στον άξονα, Φορτούνη δεκάρι, Ιντέγε φορ μπροστά του και άκρα με Σεμπά και Ντουρμάζ και όχι Πάρντο, εξαιτίας του πολύωρου ταξιδιού του και του γεγονότος πως θα γυρίσει στο Ρέντη στις 19 ή και 20 Νοεμβρίου, δηλαδή... οριακά για το ματς με τους "πράσινους".

Ο Ντουρμάζ θα έχει γυρίσει νωρίτερα στη χώρα μας. Και ανάλογα με την κατάσταση που θα έχει και εκείνος καθαρά λόγω χρόνου προετοιμασίας θα έχει τον πρώτο λόγο. Επίσης έδειξε με την Εθνική Σουηδίας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Φυσικά παίκτες σαν τους Σαλίνο και Καμπιάσο πάντα έχουν υποψηφιότητα για βασικοί για τέτοια παιχνίδια.

Ο Σίλβα θα έχει τους περισσότερους διεθνείς του στη διάθεσή του το αργότερο έως τις 18/11. Τότε θα δει την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του και θα λάβει και τις τελικές του αποφάσεις για το βασικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ