2015-11-17 06:37:11
Φωτογραφία για «Σεισμός» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης
«Σεισμός» χτύπησε, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τα οχήματα της Πυροσβεστικής ασφάλειας έφτασαν άμεσα στον χώρο με σκοπό την έρευνα του χώρου αλλά και τη διάσωση ενός τραυματία.

Με γερανό τον κατέβασαν, τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας και τον τοποθέτησαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν στις ειδικές τέντες που είχαν έστησαν η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα νοσοκόμοι μετέφεραν ένα μωρό σε θερμοκοιτίδα, μια εργαζομένη η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της και έναν ακόμα ασθενή.

Φυσικά όλα αυτά ανήκουν στα πλαίσια ενός σεναρίου του προγράμματος διεξαγωγής προληπτικών ασκήσεων για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Διοίκησης και του εμπλεκόμενου προσωπικού του Ε.Σ.Υ. στη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων σύμφωνα με τα επιχειρησιακά σχέδια “ΠΕΡΣΕΑΣ” και “ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ”, που έλαβε χωρά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ύστερα από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ).

Στην άσκηση εκτός του Νοσοκομείου συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, το ΕΚΑΒ Παράρτημα Τρίπολης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας.

Δείτε εικόνες και το βίντεο ολόκληρης της επιχείρησης διάσωσης.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ