2015-11-17 08:54:28
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: Μόνο ηλεκτρονικά οι γνωματεύσεις για δεκάδες αναλώσιμα υλικά! Δείτε ποιες ασθένειες αφορούν
Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Γράφει: Δωροθέα Γαληνού

Health Report.gr

Ψηφιοποιούνται σιγά σιγά όλες οι γνωματεύσεις που θα πρέπει να χορηγούν οι γιατροί στους ασθενείς τους για να πάρουν διάφορα βασικά είδη για την ασθένειά τους.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ, όλο και περισσότερες γνωματεύσεις θα πρέπει να εκδίδονται ηλεκτρονικά από τους γιατρούς, οι οποίοι θα πρέπει να εγγραφούν και στοηλεκτρονικό σύστημα του οργανισμού.

Ήδη, εκδίδονται ηλεκτρονικά οι Γνωματεύσεις Αιμοκαθάρσεων, Οπτικών, Αναπνευστικών, Ορθοπαιδικών, Ακουστικών και για Επιθέματα Κατακλίσεων. Από19/11/2015 δε θα γίνονται δεκτές χειρόγραφες γνωματεύσεις για Οστομικά είδη, Καθετήρες και για Διάφορα Αναλώσιμα είδη στις Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, παρά μόνον εκτυπωμένες ηλεκτρονικές γνωματεύσεις.

Να σημειωθεί πως για να αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για τα είδη που χρειάζονται θα είναι απαραίτητες οι ηλεκτρονικές γνωματεύσεις.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα με όλα τα αναλώσιμα υλικά που θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ηλεκτρονικές γνωματεύσεις ή πατήστε ΚΛΙΚ στις εικόνες για μεγαλύτερο μέγεθος.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ