2015-11-17 13:02:08
Φωτογραφία για Δείτε ποια παίκτρια του Fame Story έγινε μαμά! [photos]
Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του Fame Story, και τον... αντιδραστικό της χαρακτήρα στα μαθήματα με τους καθηγητές. Ο λόγος για την Ιωάννα Κουταλίδου, η οποία έντεκα χρόνια μετά το show έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέον φαίνεται να έχει δώσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της.

Κρατώντας πλέον την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία, μετά τον ερχομό της κορούλας της, καρπού του έρωτά της με τον 38χρονο Νεκτάριο Λουκατάρη.

«Όσα ξενύχτια και να ζούμε.. όσα ποτά κι αν πιούμε.. όσο κι αν διασκεδάσουμε.. όσο κι αν ερωτευτούμε στη ζωή μας. όσα γούστα κι αν έχουμε βγάλει… όταν έρχεται αυτός ο έρωτας τους ξεπερνάει όλους.. μας δίνει ζωή, ευτυχία.. και τα πιο γλυκά ξενύχτια.. το να γίνεσαι μητέρα είναι το πιο όμορφο δώρο του θεού και σε κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.. δεν έχεις να ζηλέψεις πια τίποτα.. ούτε όλα τα προηγούμενα, ούτε τα χρήματα που αναζητούσες μέχρι χθες σαν να είναι το παν… καλημέρα όλη μέρα από μένα και τη μπουμπού μου σε όλους τους φίλους μας και σε όσους μας αγαπάνε», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι ανήρτησε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της.

Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα παρακάτω:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ