2015-11-17 17:42:00
Φωτογραφία για ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ... ΝΤΟΡΣΕΪ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Σε έναν παλιό... γνώριμο για την κάλυψη του μεγάλου κενού που άφησε στους ερυθρόλευκους ο τραυματισμός του Πάτρικ Γιάνγκ είναι πιθανό να στραφεί ο Ολυμπιακός! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο σέντερ που βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη λίστα" είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ, που αναδείχθηκε Πρωταθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Θρύλο το 2012.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι παίκτης της Γαλατασαράι που παίζει στο Eurocup, και  στα πέντε πρώτα παιχνίδια στο Eurocup, μετράει 6.6 πόντους (45.2%δ, 50%β), 6.6 ριμπάουντ και 0.6 μπλοκ ανά παιχνίδι, σε 19 λεπτά συμμετοχής. Ο 32χρονος Αμερικανός παίκτης αν τα βρουν φυσικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους Πειραιώτες από την πρώτη αγωνιστική του TOP-16.

* Εμείς να συμπληρώσουμε πάντως ότι ο Ντόρσεϊ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης με... συμβόλαιο που κοιτάει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός. Η πρώτη εντύπωση που "βγαίνει" από το λιμάνι είναι ότι πρώτα ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τα ενδεχόμενα για παίκτη που γνωρίζει την Ευρώπη, έστω και αν έχει συμβόλαιο, και μετά θα στραφεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκεί που για να λέμε την αλήθεια, παίκτης στη μέση της σεζόν είναι καθαρά... λαχείο! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ