2015-11-17 23:03:34
Φωτογραφία για Ορθια η Ελλάδα στην Τουρκία - Με... φουλ άμυνα έφυγε με το 0 - 0
Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Μίκαελ Σκίμπε με την Εθνική ομάδα, η Ελλάδα παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο (στην άμυνα) και έφυγε με το 0-0 από την Τουρκία Παρουσία του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ομόλογου του Αχμέτ Νταβούτογλου, η Ελλάδα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα που είχε την υπεροχή και ευκαιρίες για γκολ.

Με 3-5-2 (3-5-1-1) και τους Κ. Παπαδόπουλο (αριστερό στόπερ), Μανωλά (δεξί στόπερ) και τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας με λίγο βάθος ξεκίνησε ο Σκίμπε. Ο Τοροσίδης με τον Χολέμπα στα άκρα, ο Φορτούνης, ο Ταχτσίδης και ο Τζιόλης τριάδα στη μεσαία γραμμή και τον Φορτούνη να κινείται ελεύθερα πίσω από τον Μήτρογλου ξεκίνησε η Εθνική.

Πολύ καλή συνεργασία από τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Παπαδόπουλο, έκαναν δουλειά τα αμυντικά χαφ, μόνοι και δίχως στηρίγματα οι Φορτούνης και Μήτρογλου.

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου (81’ Κασντεμίρ), Γκονούλ, Τοσούν (64’ Γιονούς Μάλι), Αρντά Τουράν, Σαχάν (74’ Οκάι), Οζιακούπ (63’ Εμρέ Τσολάκ), Μεχμέτ Τοπάλ, Τουφάν (86’ Ποτούκ), Αχμέτ Γιλμάζ Τσαλίκ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79’ Σιόβας), Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης (46’ Πέτσος), Φορτούνης (91’ Καρέλης), Μήτρογλου (70’ Γιάννου) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ