2015-11-18 01:14:37
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ EURO 2016... ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
Σουηδία και Ουκρανία είναι οι δυο τελευταίες ομάδες που συμπλήρωσαν το «παζλ» των ομάδων που θα αγωνιστούν στην τελική φάση του EURO 2016!

Με... οδηγό τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ, η Σουηδία πήρε 2-2 στη Δανία στο πλαίσιο των ρεβάνς των μπαράζ, έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς με 2-0.

Στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, με τον Ντουρμπάζ να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο, ο «Ίμπρα» ήταν αυτός που... απλοποίησε τα πράγματα για την Σουηδία, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 19’ και στο 76’...

Στο τέλος η Δανία πέτυχε δυο γκολ, με τον Πόουλσεν στο 81’ και τον Βέστεργκααρντ στο 90’+1, αλλά η πρόκριση πήγε στη φιλοξενούμενη Ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου στη ρεβάνς της Κοπεγχάγης, ωστόσο τη δουλειά του την έκανε και με το... παραπάνω, τόσο κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, όσο φυσικά και στην πρώτη αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου ο Ντουρμάζ ήταν από τους κορυφαίους της νίκης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και δημιουργός του πρώτου τέρματος.


Έτσι, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσει τους ερυθρόλευκους το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι συνθέσεις

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Γιακόμπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Ντουρμίσι (84’ Βέστεργκααρντ), Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (46’ Κρον-Ντέλι), Πόουλσεν, Έρικσεν, Γιόργκενσεν,.Μπέντνερ (60’ Ράσμουσεν).

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ, Γιόχανσον, Γκράνκβιστ, Μπένγκτσον (86’ Όλσον), Λάρσον (81’ Χίλιεμαρκ), Λεβίκι, Σιέλστρεμ (69’ Σβένσον), Φόρσμπεργκ, Μπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΑΡΙΑ... ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΛΙΜΟΖ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΑΡΙΑ... ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΛΙΜΟΖ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ