2015-11-18 12:15:34
Φωτογραφία για Σοβαρή ΑΜΕΛΕΙΑ & ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ασυνείδητου πολίτη
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να καταγγείλω την αδιαφορία , ασυνειδησία κάποιων ανθρώπων που... προκειμένου να γίνει η δουλειά τους δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προστασίας για τους ανθρώπους δίπλα τους. Και τι εννοώ . Γυρνώντας από τη δουλειά μου, μεσημέρι διαπίστωσα, με έκπληξη , ότι στην απέναντι μονοκατοικία, είχαν γίνει κάποιες εργασίες αντικατάστασης σκέπαστρου το οποίο ήταν από αμίαντο ( ελενίτ ) το οποίο εδώ και χρόνια θεωρείται καρκινογόνο και έχει απαγορευτεί η παραγωγή του. 

Τα εναπομείναντα ελενίτ λόγω της ιδιαιτερότητας τους και της δυσκολίας αντικατάστασης τους, έχουν δοθεί οδηγίες από τα κατά τόπους τμήματα Υγιεινής & Ασφαλείας να μην καταστρέφονται η αντικαθίστανται χωρίς την απαραίτητη συνδρομή ειδικού εκπαιδευμένου συνεργείου. Ο > λοιπόν στην οδό : Ακροπόλεως ( παλαιές εργατικές κατοικίες) Δράμας , χωρίς να σκεφτεί τους γύρω του και σε σημείο όπου παίζουν πολλά παιδιά καθημερινά , άρχισε να γκρεμίζει τον αμίαντο ( ελενίτ) γεμίζοντας την περιοχή με σκόνη αμίαντου ( κροκιδολιθος) και με αποτέλεσμα να το αναπνέουμε όλοι μας και τα παιδιά μας. 


Η αμέλεια η ασυνειδησία και η αδιαφορία του ανθρώπου αυτού χρήζει άμεσης επέμβασης του Τμήματος Υγιεινής και Ασφαλείας του Νόμου Δράμας. Τα συγκεκριμένα κομμάτια αμίαντου τα εχει παρατήσει στην άκρη σε σημείο που διέρχονται και παίζουν καθημερινά παιδιά. Ας επέμβει άμεσα το Τμήμα Υγιεινής και Ασφαλείας για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ελεγχθεί ο εν λόγω κύριος που μας > αμίαντο 

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ