2015-11-18 14:29:07
Φωτογραφία για Μεγάλο πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ-Έκλεψαν τα πάντα [photos]
Μπορεί να ήταν από τις πιο ήσυχες 17 Νοέμβρη που έχουμε ζήσει τα τελευταία... χρόνια από πλευράς επεισοδίων όμως κάποιοι θέλησαν στο τέλος της ημέρας να δώσουν το παρών καταστρέφοντας και πλιατσικολογώντας.

Η εικόνα σήμερα από τα Εξάρχεια αποκαλύπτει το "έργο" των κατ' όνομα αντιεξουσιαστών που πλιατσικολόγησαν και άφησαν πίσω τους καταστροφές.

Μπορεί κανείς από τις φωτογραφίες να δει σημαντικές ζημιές σε εισόδους πολυκατοικιών στα Εξάρχεια αλλά και σε σούπερ μάρκετ όπου μπήκαν και έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Στα Εξάρχεια υπάρχουν σπασμένα μάρμαρα και φθορές στις εισόδους των πολυκατοικιώ, φανάρια σπασμένα, λεηλατημένο σούπερ μάρκετ, καπάκια της ΕΥΔΑΠ που τα έχουν αφαιρέσει από το δρόμο, καμμένοι κάδοι απορριμάτων Οι νεαροί έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Σουλτάνη, κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ στην οδό Τζορτζ κουκουλοφόροι παραβίασαν ένα αυτοκίνητο και το έσπρωξαν προς τους αστυνομικούς. Στο Σούπερ Μάρκετ της οδού Σουλτάνη πήραν από ποτά, ξηρούς καρπούς, κρουασάν μέχρι μακαρόνια και ρύζια.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος προσπαθούν απο το πρωί να κάνουν μια συνολική αποτίμηση για το κόστος της ζημιάς που έχουν πάθει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ