2015-11-18 18:11:07
Φωτογραφία για Ποια είναι η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων;
Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων ιδρύθηκε από τον... αείμνηστο Γρηγόρη Αγγελακόπουλο, την ψυχή της αντρικής ομάδας. 

Ο Αγγελακόπουλος στην προσπάθεια αυτή είχε δίπλα του την Νούλα Γκόλφη και την Ευτυχια Νταφογιαννη , προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια ομάδα-πρότυπο. Την επόμενη χρονιά, το 2013 την ομάδα την ανέλαβαν ο Γιώργος Ντρόλας και ο Δημήτρης Κουφός για ένα χρόνο. Φέτος τα κορίτσια άλλαξαν πρόεδρο και είναι η Δήμητρα Φωτοπούλου, ενώ η Αντωνία Χριστοπούλου είναι η γενική γραμματέας. 

Ένα από τα σημαντικότερα όμως κομμάτια έχει αναλάβει ο Νίκος Στυλιανόπουλος, ο οποίος είναι υπεύθυνος γενικών καθηκόντων. Ο άνθρωπος που τρέχει για τα πάντα τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο. Φέτος μάλιστα όλα τα κορίτσια πέρασαν από βιομετρικές εξετάσεις όπως και από παθολόγο, μικροβιολόγο ενώ διαθέτουν και πλήρη ρουχισμό. Μάλιστα γραφείο τύπου ανέλαβε η τερματοφύλακας της ομάδας Μαρία Αραπάκου. Στο team το διοικητικό είναι και η Γεωργία Αναγνωστοπούλου που έχει αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Η ομάδα του Ατρόμητου λοιπόν αγωνίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πέρυσι διεκδίκησε την άνοδο για την Β΄ Εθνική και από συγκυρίες δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Φέτος όμως ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος. 


Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Τάκη Γιαννιώτη και αναμένεται η κλήρωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη από την επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου στις 11:30π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή για την περίοδο 2015-2016. Ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και αντίπαλοι του θα είναι οι Αμαζόνες Κορινθίας, Άρης Κορίνθου, ΑΟ Ωρεών, Απολλωνίδες Ερετρίας και Δόξα Πηγαδακίων. Να σημειωθεί ότι φέτος θα κυκλοφορήσει και κάρτα μέλους για την στήριξη της ομάδας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ