2015-11-19 01:46:04
Φωτογραφία για Στην Καλαμάτα ο Τέρενς Κουίκ
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ θα έχει... την Πέμπτη το πρωί (19.11.15) συναντήσεις εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη (09:00) και αμέσως μετά με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

«Οι οδηγίες που έχω από τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και με δεδομένη την κινητικότητα που έχω σε όλη την Ελλάδα είτε από τα δημοσιογραφικά μου χρόνια είτε ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είναι να βρίσκομαι κοντά και στους δύο φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή Περιφερειάρχες/Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους, προκειμένου να καταγράφονται χρόνια προβλήματα των περιοχών τους που ζητούν λύσεις.

Είναι θέμα που ενδιαφέρει άμεσα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που μας θέλει δίπλα στον πολίτη είτε άμεσα είτε μέσω των φορέων που τον εκπροσωπούν».

Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Τέρενς Κουίκ, πριν αναχωρήσει για την Καλαμάτα, προσθέτοντας:


«Όταν προχθές συνομίλησα με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, με τον οποίο έχουμε - αποδεδειγμένα - μία εξαιρετική συνεργασία και συναντίληψη σε πολλά ζητήματα, μου ζήτησε να πάω στην πόλη του και μάλιστα να μου δείξει από κοντά ορισμένες δράσεις του.

Ανταποκρίθηκα αμέσως στο κάλεσμά του. Είναι αυτό που κάνω με όποιον Δήμαρχο με καλέσει στην περιοχή του.

Αμέσως μετά επικοινώνησα και με την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, την οποία βρήκα στο εξωτερικό, παίρνοντας την πρωτοβουλία να έχω συνάντηση εργασίας και μαζί της, με δεδομένο ότι Μεσσηνία δεν είναι μόνο η Καλαμάτα αλλά ένας ολόκληρος Νομός που έχει και αυτός προβλήματα να καταγράψει».

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο και τον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κκ Ιερεμία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ