2015-11-19 11:51:14
Φωτογραφία για Τσίπρας στα αποδυτήρια: Ο Γερμανός προπονητής, ο «αδερφός» Νίνης και η αγαπημένη Μπαρτσελόνα
Κεφάτος και χαλαρός επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Τουρκίας ο... Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον επίσης ευδιάθετο ομόλογό του Αχμέντ Νταβούτογλου.

Αφού οι δυο πρωθυπουργοί σχολίασαν το σκορ του αγώνα, κάνοντας πλάκα ο μεν Νταβούτογλου πως είναι «το τέλειο σκορ», ο δε Τσίπρας «θα λένε ότι το κανονίσαμε», θέλησαν να μιλήσουν με παίκτες και προπονητές που είχαν μπροστά τους.

Στα αποδυτήρια της ελληνικής ομάδας αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον νέο προπονητή της εθνικής Μίκαελ Σκίμπε, στον οποίο μάλιστα μετέφερε και τον σύντομο διάλογό του με την Καγκελάριο Μέρκελ, από την πρόσφατη συνάντησή τους στην Σύνοδο της Μάλτας. «Η Καγκελάριος μου είπε να προσέξω να μην χάσουμε σε αυτό τον αγώνα, αλλά εγώ την διαβεβαίωσα πως δεν θα χάσουμε, αφού έχουμε γερμανό προπονητή», είπε ο κύριος Τσίπρας.

Κατόπιν, ο τούρκος ομόλογός του θέλησε να ευχηθεί συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες στα ελληνικά και ζήτησε γι' αυτό τη βοήθεια του πρωθυπουργού, ενώ θυμήθηκε πως ο Μίκαελ Σκίμπε έχει περάσει και από το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού προπονούσε τη Γαλατά.


Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού έδωσε τα τυπικά συγχαρητήρια στον αρχηγό της Εθνικής Βασίλη Τοροσίδη, συνέχισε συνομιλώντας με όλους τους παίκτες, για να καταλήξει στον Νίνη, με τον οποίο έδειξε και μια παραπάνω οικειότητα, προφανώς λόγω... παναθηναϊκών αισθημάτων: «Πού 'σαι αδερφέ», είπε στον νεαρό παίκτη.

Στην συνέχεια, η «μπάλα» πέρασε στα τουρκικά αποδυτήρια, όπου μετά τα συγχαρητήρια στον προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε ιδιαίτερα στον Αρντά Τουράν, παίκτη της Μπαρτσελόνα, στον οποίο αποκάλυψε ότι παίζει στην αγαπημένη του ομάδα, ενώ έκανε και επίδειξη ποδοσφαιρικών γνώσεων όταν συνάντησε παίκτη της Μπεσίκτας, καθώς θυμήθηκε ότι φορά ασπρόμαυρη φανέλα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ