2015-11-19 13:39:12
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΣΙΛΒΑ!
Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται! Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της Λεωφόρου, τόνισε πως στο μυαλό του ίδιου, αλλά και των παικτών του είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο, ξεκαθάρισε πως η Μπάγερν δεν... υπάρχει, ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα με Τσόρι, Πάρντο.

Επίσης, για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του Μάρκο Σίλβα:

Για το τι γνώριζε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ: «Είναι φυσιολογικό ότι παρακολουθούσα ό,τι συνέβαινε στην Ευρώπη. Ήξερα ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της Ελλάδας, ένα ντέρμπι με πάθος, ένα ντέρμπι όπως όλα στην Ευρώπη»

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας δουλειά και θέλουμε να πάμε προετοιμασμένοι, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Εγώ ασχολούμαι με τη δική μου ομάδα και το πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το ότι εκείνος και ο Στραματσιόνι είναι δύο νέοι προπονητές σε ηλικία: «Ο προπονητής μετριέται με τα αποτελέσματα. Η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα και το πόσο ανταγωνιστικός είναι ο προπονητής».


Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη του ΠΑΟ: «Δεν θα μιλήσω για έναν παίκτη, είναι μία ομάδα που έχει δείξει ότι έχει στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο. Είναι μία ομάδα με ποιότητα/ Όταν παίζει στο γήπεδό της γίνεται πιο δυνατή, πιο καλή. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, πρέπει να ασκήσει πίεση. Αν δεν το καταφέρει, δύσκολα θα βρεθεί στη θέση μας. Αυτή τη στιγμή θέλει να τα δώσει όλα. Κι εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τις διαφορές στα ντέρμπι με την Πορτογαλία: «Δεν υπάρχουν διαφορές στα ντέρμπι με την Πορτογαλία. Και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα. Υπάρχει μόνο μία σημαντική διαφορά, ότι δεν βλέπεις αντίπαλους οπαδούς στην έδρα του ΠΑΟ και στο Καραϊσκάκη. Καταλαβαίνω τους λόγους που γίνεται αυτό. Είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Βλέπω δύο ισορροπημένα παιχνίδια και πολύ δυνατά και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη».

Για το κλειδί που θα φέρει τη νίκη: «Το κλειδί είναι να είμαστε η ποιοτική ομάδα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής. Έχουμε δείξει ότι όταν η ομάδα συγκεντρώνεται, είναι πολύ κοντά στο να κερδίζουμε. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Είμαστε αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι και πάμε για τη νίκη. Να είμαστε ο Ολυμπιακός που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Για το 12 στα 12 και πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για τον ίδιο να συνδέσει το όνομά του με ένα ιστορικό ρεκόρ: «Δεν κυνηγάω τα ρεκόρ, αλλά τις συνεχόμενες νίκες. Είναι καλό για την ομάδα, για τον κόσμο, για τους παίκτες. Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει να παρουσιάζω σημαντικά στοιχεία. Μου αρέσει να κερδίζω, είναι πολύ ωραία λέξη στο ποδόσφαιρο».

Για την ετοιμότητα του Ντομίνγκεζ: «Είναι δύσκολο, είναι αμφίβολο, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, έχει λείψει από τις τελευταίες προπονήσεις».

Για τον αν προλαβαίνει ο Πάρντο και το αν τον προβληματίζει το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής: «Έχουμε μία αμφιβολία για το αν θα προλάβει τη σημερινή προπόνηση, γι’ αυτό αλλάξαμε την ώρα της σημερινής προπόνησης. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί, δεν θέλουμε να τον επιβαρύνουμε. Αν δεν προλάβει σήμερα, θα είναι έτοιμος για την αυριανή».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Περιμένουμε ακόμα τον Τζίμι να γυρίσει σήμερα, όλοι έχουν επιστρέψει καλά, όλοι είναι διαθέσιμοι. Θα τους δούμε στη σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση είναι».

Για το αν στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται το παιχνίδι με τη Μπάγερν: «Όχι, ξέρετε τη γνώμη μου και δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αν δεν είχαμε να παίξουμε ντέρμπι, δεν θα ασχολούμασταν με τον άλλο αγώνα. Αν δε είχαμε τη συγκέντρωση, δεν θα είχαμε πετύχει ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Θέλω να πω ότι ακόμα μία φορά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να νιώσουν περήφανοι. Εμείς θα πάμε εκεί για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό άξια και να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας από τη νίκη, από το αγωνιστικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους υπεύθυνους».

Για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι: «Έχω μιλήσει με κάποιους από τους παίκτες, έχουμε πολλούς με γαλλικές ρίζες. Ευτυχώς όλοι είναι καλά, κανένας δεν βρέθηκε στο σημείο εκείνες τις μέρες. Είμαστε πραγματικά λυπημένοι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και ήττα. Καταλαβαίνει κανείς πως αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αυτά είναι τα σοβαρά πράγματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ