2015-11-19 13:57:07
Φωτογραφία για Σκαρμούτσος για «Blind Taste»: Μάγειρας είμαι, δεν ακολουθώ τηλεοπτικούς όρους
Ότι στο πλατό είναι ο εαυτός του εξομολογείται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και... μιλά για την παρουσίαση του «Blind Taste», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 16:30, από το Star!

«Το “Blind Taste” μου άρεσε πολύ σαν concept. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά αυτό με κέρδισε. Έχει παρεΐστικο κλίμα, κάνουμε την πλάκα μας, έχει και λίγο ίντριγκα, όλα όσα σου εξάπτουν το ενδιαφέρον και σε κάνουν να περνάς καλά. Και η αλήθεια είναι ότι περνάω καλά», λέει, στο περιοδικό «Hello», o Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όταν του επισημαίνουν ότι παρουσιάζει σαν να είναι στην κουζίνα με φίλους του, ο ίδιος αναφέρει: «δεν θα μπορούσα να το κάνω διαφορετικά! Μάγειρας είμαι, όχι κατεξοχήν άνθρωπος της τηλεόρασης. Οπότε, πραγματικά, το κάνω σαν να είμαι σε δική μου κουζίνα με φίλους και κάνουμε ωραίες συνταγές και ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω από τηλεοπτικούς όρους, είμαι απλά ο εαυτός μου».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τονίζει πως είναι μάγειρας και ουδέποτε κατάλαβε την διαφορά μεταξύ μάγειρα και σεφ, ενώ, λίγο αφότου έγινε δεύτερη φορά μπαμπάς, δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ