2015-11-19 21:25:05
Φωτογραφία για Στην Αθήνα ο 24χρονος μετά το τροχαίο στην εθνική οδό
Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε τελικά ο 24χρονος, που... τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών.

Ο 24χρονος που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, κρίθηκε αναγκαίο η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί κατέβάλαν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του 24χρονου και να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος κινείτο με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να καταλήξει στην άκρη του δρόμου.

Μία νεαρή κοπέλα, που επέβαινε στο όχημα, τραυματίστηκε ελαφρά.

Σε κρίσιμη κατάσταση και ο 25χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και ο 25χρονος οδηγός μηχανής, που ενεπλάκη χθες σε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου, στο ύψος των Βρυσών.

Ο άτυχος οδηγός, εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε να χάσει το ένα του πόδι.

Μάλιστα χθες υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ