2015-11-19 23:47:26
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Τσεντεβίτα παρουσιάστηκε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην καλή αντίδραση των ερυθρόλευκων, παρά τις σημαντικές απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο εκ των βοηθών του Σφαιρόπουλου:

«Εμείς αυτό που κάναμε πριν το παιχνίδι ήταν να προετοιμαστούμε καλά. Το δείξαμε και μέσα στο γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλά, ελέγξαμε για 40 λεπτά το παιχνίδι. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που δεχθήκαμε 21 πόντους, παίξαμε καλή άμυνα στη συνέχεια και στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 14 πόντους. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε ξαναπεί ότι η άμυνα είναι το όπλο μας και μας δίνει εύκολους πόντους στην επίθεση», είπε αρχικά ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για τις απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη και Γιανγκ αλλά και τον τραυματισμό του Λοτζέσκι: «Ο Ολυμπιακός έχει 15 έτοιμους παίκτες
. Ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν. Σήμερα και ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης και ο Πάτρικ (Γιανγκ) μας έλειπαν πολύ. Παίξανε καλά όμως αυτοί που αγωνίστηκαν και έτσι ήρθε η νίκη. Αυτή είναι η δουλειά μας και η προπονητική. Ο Ματ νομίζω ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Είχε μέρες ενοχλήσεις στον αχίλλειο και σήμερα δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι παραπάνω».

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πήραμε πολλά ριμπάουντ και είναι μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Δεν ήταν εύκολη ομάδα να κερδίσεις, καθώς προερχόταν από 6 σερί νίκες. Ήταν ανεβασμένοι, έπαιζαν στην έδρα τους και αυτή η νίκη μας δίνει πολλά για τη συνέχεια, αλλά και για τις απουσίες που είχαμε», κατέληξε ο Μίλαν Τόμιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ