2015-11-20 08:47:08
Φωτογραφία για Δείτε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε στα 7 της [photo]
Σε αποκλειστική συνέντευξη με το People, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε... για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, όταν ήταν 7 ετών με οικογενειακό φίλο! Το συγκεκριμένο αγόρι μάλιστα ήταν τότε στην εφηβεία του και το συγκεκριμένο γεγονός το είχε αποκαλύψει στις μεγαλύτερες αδερφές της, που δεν την είχαν πιστέψει.

Η τραγουδίστρια είναι πλέον 70 ετών και όπως φαίνεται οι αδερφές της την πίστεψαν 60 χρόνια μετά το συμβάν. Ο λόγος είναι η βιογραφία της «Boys in Trees», που θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. «Καμία από αυτές, δεν ήξεραν τι μου είχε συμβεί. Τους το είπα όταν είχε γίνει και νόμιζαν απλά ότι προσπαθούσα να το παίξω μεγάλη», εξομολογείται στην προσωπική της συνέντευξη στο People η…Carly Simon!

«Ήμουν συντετριμμένη γιατί νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ρομαντική σχέση. Κάτι αντίστοιχο νομίζω συμβαίνει σε πολλές μικρές κοπέλες», σχολιάζει και συμπληρώνει: «Η λίμπιντο υπερνικά τα πάντα. Είναι σε μεγάλη ένταση σε εκείνη την ηλικία των 9 και 10».

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως εκείνη την περίοδο είχε επικεντρωθεί στο να κάνει το μυστικό της να κρατήσει. Μάλιστα, δεν ήθελε να το ρισκάρει, ούτε όταν συνάντησε παιδοψυχολόγο, λίγα χρόνια αργότερα. «Γνώριζα πως έπρεπε να σιωπήσω. Ήθελα να το κρατήσω κρυφό, γιατί ήθελα να συνεχίσει», αναφέρει σχετικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ