2015-11-20 14:11:42
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Πλήρως αφιερωμένη στην τακτική ήταν η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν από τον αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στο δίτερμα, σε κανονική ροή αγώνα, επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια έπραξαν το ίδιο και με στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Σιόβας και Φορτούνης, όλοι οι ποδοσφαιριστές -πλην τραυματιών- είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα και μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, έγινε γνωστή η αποστολή. Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα έκανε ο Ντομίνγκεζ, ο οποίος έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του. Συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης. Θεραπεία και ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μποτία. Θεραπεία ακολούθησε ο Πουλίδο. Οι εκτός αποστολής παίκτες θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο το πρωί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ