2015-11-20 15:46:03
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ... ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Στην Κίνα συνεχίζει την καριέρα του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε πολλές καλές στιγμές με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας πρωταθλήματα και Κύπελλα, ενώ υπήρξε και αρχηγός του.

Μάλιστα, ο Αβραάμ πέρασε και από το Ρέντη πρόσφατα προκειμένου να δει φίλους και γνωστούς, ενώ τα είπε και με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Θρύλου ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και κάνει τη δική του προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει δυνατός και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Αβραάμ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην συναντηθεί και να μιλήσει με τον Μανιάτη. Ήταν πρωταγωνιστές σε μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και σίγουρα η φιλία τους που τους συνδέει είναι πολύ δυνατή.

Μάλιστα, ο Αβραάμ εμψύχωσε τον Μανιάτη και τον συμβούλεψε για μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό του. Ο πρώην αμυντικός των ερυθρόλευκων είχε τραυματιστεί κι αυτός στο ίδιο σημείο παλαιότερα και σίγουρα οι συμβουλές του προς τον Μανιάτη, τόνωσαν τον αρχηγό του Θρύλου, που θέλει να γυρίσει στην 11άδα και να δώσει ό,τι καλύτερο έχει για την ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ