2015-11-20 19:55:49
Φωτογραφία για Η εφαρμογή Google Maps δείχνει την κίνηση τώρα και στην Ελλάδα
Την δυνατότητα να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση των δρόμων έκανε πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα η εφαρμογή Google Maps. Το νέο χαρακτηριστικό (Live Traffic) απεικονίζει την κίνηση και τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας,  σε πραγματικό χρόνο καθώς και σε βασικές αρτηρίες και κεντρικές λεωφόρους .

Μέσω της κατάλληλης εφαρμογής στο smartphone ή στο tablet σας ή ακόμα και μέσω του υπολογιστή σας, μπορείτε να γνωρίζετε την κίνηση στην διαδρομή που θα ακολουθήσετε, ώστε αν είναι δυνατόν να υπολογίσετε ξανά την διαδρομή σας αποφεύγοντας κάποιο μποτιλιάρισμα.

Η κίνηση απεικονίζεται στους Google Maps με διαφορετικά χρώματα (πράσινο = Fast, πορτοκαλί, κόκκινο, σκούρο κόκκινο=Slow). Πως λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό; Ουσιαστικά χρησιμοποιεί δεδομένα από το GPS των συσκευών των χρηστών που το έχουν ενεργοποιημένο σε συνδυασμό με την εφαρμογή Google Maps και στην συνέχεια αναλύει (π.χ συσχετίζοντας δεδομένα που προέρχονται από κινητά που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο) και υπολογίζει την ταχύτητα με την οποία κινούνται στην συγκεκριμένη περιοχή. Για να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα, αρκεί να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Κυκλοφορία” (Traffic) στο μενού των Google Maps.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ