2015-11-20 22:22:18
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΚΑΤΙ) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)
Αφιέρωμα του www.olympiacos.org στα εισιτήρια που έχουν διαθέσει στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός, αναμφισβήτητα, αποτελεί τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Και είναι μεγαλύτερος γιατί έχει τους περισσότερους τίτλους εντός συνόρων. Έχει πλέον και τις περισσότερες νίκες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Έχει, φυσικά, και τον πιο πολύ και πιστό κόσμο. Αυτό το βλέπουν και το καταλαβαίνουν όλοι. Αποδεικνύεται, εξάλλου, και με βάση τους αριθμούς.

Το www.olympiacos.org αναζήτησε και βρήκε τα εισιτήρια που έχει διαθέσει ο Θρύλος ως γηπεδούχος στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή, από τη σεζόν 1979/80 μέχρι και σήμερα. Παράλληλα παραθέτουμε και τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού στο ίδιο διάστημα, με αφορμή και το αυριανό ντέρμπι, αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα των δύο συλλόγων.

ΣΥΝΟΛΟ    11.481.780    8.847.681


*Η αναφορά, φυσικά, στα έως τώρα ματς της σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη.

1) Τα νούμερα που παρατίθενται έχουν «αλιευθεί» από τις διοργανώτριες των (εκάστοτε) πρωταθλημάτων. Παλιότερα την ΕΠΑΕ μέχρι και την σημερινή Super League.

2) Επί 8 σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν κοινή έδρα το ΟΑΚΑ.

3) Επί 15 σεζόν μόνο ο Παναθηναϊκός είχε έδρα το ΟΑΚΑ

4) Επί 2 σεζόν μόνο ο Ολυμπιακός είχε έδρα το ΟΑΚΑ.

5) Επί 10 σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσαν (και χρησιμοποιούν ακόμα) τις φυσιολογικές τους έδρες, «Γ.Καραϊσκάκης» και «Απ.Νικολαΐδης» (δηλαδή Λεωφόρο) αντίστοιχα.

6) Επί 2 σεζόν ο Ολυμπιακός ήταν στη Ριζούπολη, τις ίδιες σεζόν ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ