2015-11-21 01:12:05
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Μάρκο Σίλβα καταλήγει σε ένα... γνώριμο σχήμα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Δημήτρης Σιόβας μπήκε τελικά αποστολή, όπως και ο Φελίπε Πάρντο με τα δεδομένα σχετικά με την 11άδα κόντρα στους "πράσινους" να μην δείχνουν να αλλάζουν ιδιαίτερα. Ο Κολομβιανός πάντως εντυπωσίασε άπαντες με την κατάστασή του στο Ρέντη.

Παρά το πολύωρο ταξίδι του ο διεθνής εξτρέμ έδειχνε πιο... φρέσκος από ποτέ. Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός διαφοροποιεί τον προσανατολισμό του και ότι θα τον έχει βασικό στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο η φουλ ετοιμότητα του Πάρντο βάζει... προβληματισμούς. Ο Σιόβας από την άλλη θα παίξει στο ματς ακόμα και εάν χρειαστεί να κάνει ένεση (αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του), καθότι δεν ήθελε εξαρχής να χάσει με τίποτα το ματς.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Μασουακού αριστερά και Σιόβας - Ντα Κόστα τα δύο στόπερ. Ο Κασάμι με τον Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο, δεξί εξτρέμ ο Σεμπά, αριστερά ο Ντουρμάζ, δεκάρι ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε.


Ο Πάρντο από την άλλη σύμφωνα με την εικόνα του την Παρασκευή στο Ρέντη αύξησε τις πιθανότητές του για... ανατροπή στο παιχνίδι.

Και βέβαια εκτός από τον Κολομβιανό θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν υπό προϋποθέσεις και οι Σαλίνο και Καμπιάσο.

Να θυμίσουμε την αποστολή των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Οι Τσόρι και Μποτία θα επιχειρήσουν να είναι πανέτοιμοι για το ματς στο Μόναχο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ