2015-11-21 02:12:16
Φωτογραφία για ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ... ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ!
Ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε περήφανος για τις παίκτριες του, ενώ ήταν μετριοπαθής σε ότι αφορά στα ρεκόρ που έχει σπάσει ο ίδιος με τον Ολυμπιακό κατακτώντας 3 ευρωπαϊκά τρόπαια σε 20 μήνες, τονίζοντας ότι οφείλεται στο γεγονός ότι το πόλο δεν έχει τον ανταγωνισμό που έχουν αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κλείνει την προηγούμενη χρονιά. Είμαι πολύ περήφανος για τις αθλήτριές μου και τον σύλλογο που εκπροσωπώ. Αυτός ο σύλλογος και τα κορίτσια έχουν να δώσουν πολλά. Αν δείτε τον μέσο όρο ηλικίας, θα καταλάβετε ότι έχουμε μέλλον. Ήμασταν πολύ νευρικοί στην αρχή, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήξερα ότι μόλις βάλουμε κάποιο γκολ και ξεφύγουμε λίγο, η ομάδα θα ρολάρει, ήταν θέμα χρόνου. Δεχτήκαμε 3 γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο και μετά δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Παυλίδης.

Αναφορικά με τα ρεκόρ που έχει σπάσει με τον Ολυμπιακό, είπε: «Όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού σε όλα τα τμήματα είναι εξαιρετικοί, απλά ο βαθμός δυσκολίας στα άλλα τμήματα είναι πολύ μεγαλύτερος. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να διεκδικεί το τρόπαιο με τα μεγαθήρια με τα τεράστια μπάτζετ. Στο μπάσκετ έχουμε πάρει δύο φορές το ευρωπαϊκό τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ στο πόλο ανδρών είμαι σίγουρος πως θα ξαναπάρουμε το ευρωπαϊκό κάποια στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ