2015-11-21 16:14:13
Φωτογραφία για ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ... ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Τα ντέρμπι (έστω και κατ'ευφημισμό με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των "αιωνίων") ως γνωστόν δεν είναι τα παιχνίδια που καθορίζουν τον πρωταθλητή.

Φυσικά παίζουν τον ρόλο τους στον βαθμολογικό πίνακα, ειδικά όταν οι αποστάσεις είναι μικρές και διεξάγονται προς το τέλος της σεζόν, αλλά έτσι και αλλιώς δίνουν τρεις βαθμούς, όπως και κάθε παιχνίδι. Όπως και να έχει όμως ο πρώτος λόγος που όλοι θέλουν τη νίκη σε ένα τέτοιο ματς είναι το γόητρο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάει στη Λεωφόρο έχοντας μετά από 10 αγωνιστικές το απόλυτο, αλλά και το +8 από τον... "αιώνια" δεύτερο Παναθηναϊκό, έχοντας όμως πολλούς περισσότερους λόγους για να πάρει τη νίκη, εκτός από τον προφανή βαθμολογικό που ουσιαστικά θα... τελειώσει από τον Νοέμβριο το πρωτάθλημα!

Πιο συγκεκριμένα Το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι με το 11 στα 11 στο ξεκίνημα περνάει... από τη Λεωφόρο, ενώ εκτός από το γόητρο υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να πάρει τη νίκη στο... «σπίτι» του "αιώνιου" αντιπάλου του.


Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, πέραν όλων των άλλων, κυνηγούν και το απόλυτο στα... επονομαζόμενα... ντέρμπι στον πρώτο γύρο, καθώς έχουν ήδη κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 0-2 στην Τούμπα και έχουν συντρίψει την ΑΕΚ με 4-0 στο Καραίσκάκη.

Στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του, από τη σεζόν 1996-97 που πήρε το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα «πέτρινα χρόνια» έως και σήμερα, σε αυτά τα 19 χρόνια συν το φετινό που διανύουμε ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει το απόλυτο στα "μεγάλα" ματς του πρώτου γύρου μόλις μια φορά και αυτό τη χειρότερη χρονιά της νεότερης ιστορίας του! Συγκεκριμένα τη σεζόν 2009-10 όπου ο Ολυμπιακός όχι απλά έχασε το πρωτάθλημα, αλλά τερμάτισε και τελευταίος στα πλέι οφ είχε καταφέρει στον πρώτο γύρο να κερδίσει και τους τρεις μεγάλους του αντιπάλους, εν μέσω σοβαρών προβλημάτων, αλλαγών προπονητών και πολλών τραυματισμών.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του λοιπόν έχουν πολλούς λόγους για μια εμφατική νίκη σήμερα μέσα στο "πράσινο σπιτάκι" και το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πάρουν αυτό που θέλουν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ