2015-11-21 18:54:06
Φωτογραφία για Νέο περιστατικό με νεκρό βρέφος στο ΓΝ Πάφου
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης καi συγκεκριμένα, στην 35η εβδομάδα κύησης, μεταφέρθηκε στις 22:15 χθες το βράδυ εσπευσμένα από την Πόλη Χρυσοχούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο λόγω του ότι παρουσίασε αιμορραγία.

Στη συνέχεια η 23χρονη υποβλήθηκε σε καισαρική τομή αλλά δυστυχώς το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και παρέλαβαν τον ιατρικό φάκελο της μητέρας για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη η νεαρή μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία ενώ ήδη έχει αρχίσει η διερεύνηση της υπόθεσης με τη λήψη καταθέσεων και αν κριθεί αναγκαίο θα υπάρξει συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Όπως ο γυναικολόγος που εξέταζε τη νεαρή μητέρα ανέφερε στην Αστυνομία, ο θάνατος του βρέφους ήταν ενδομήτριος και υπήρξε αποκόλληση πλακούντα.

Η νεκροψία επί της σορού του βρέφους  αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα  προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ