2015-11-21 20:12:06
Φωτογραφία για Τηλεοπτικές εξελίξεις! Ποια εκπομπή «παγώνει» το Mega;
Μπορεί εδώ και καιρό, το Mega να προβάλλει διαφημιστικό σποτ ενός νέου φιλόδοξου τηλεπαιχνιδιού, ωστόσο οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το βάλουν στον πάγο, τόσο εξαιτίας των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, όσο και των απαιτήσεων της παραγωγής.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, το κόνσεπτ του «Parking Game» που ήθελε ζευγάρια να δηλώνουν συμμετοχή με στόχο να αποδείξουν πως γνωρίζουν καλά να… οδηγούν, μπαίνει στο συρτάρι προς το παρόν. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, έχει αποσυρθεί και το σχετικό σποτ για τις δηλώσεις συμμετοχών.

Βέβαια στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι το «Parking Game» μπήκε στον πάγο προσωρινά και ότι θα καταφέρουν να το βγάλουν από εκεί τον ερχόμενο Ιανουάριο για να ξεκινήσουν ξανά την προετοιμασία του ώστε να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τον Φεβρουάριο και μετά. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις και το πόσο… βαθειά θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι του Mega για να αποφασίσουν και τα στελέχη τι θα… παρκάρουν στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE STREAMING LINKS JUVENTUS - MILAN (21:45)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE STREAMING LINKS JUVENTUS - MILAN (21:45)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ