2015-11-21 22:57:21
Φωτογραφία για Βίτσας από Τρίπολη: Δεν θα επιτρέψουμε στην τρομοκρατία να επηρεάσει τη ζωή μας [video]
Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου ως εκπρόσωπος την κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων Σε δηλώσεις του απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων τα οποία είχαν να κάνουν με το αεροδρόμιο της Τρίπολης και τη μετατροπή του και σε πολιτικό.

Όπως τόνισε, η κυβέρνηση βρίσκεται στην κατεύθυνση επεξεργασίας αυτής της προοπτικής.

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε για την κοινωνία, είπε, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας για την κυβέρνηση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Σε ερωτήσεις για το ασφαλιστικό και για το επίδομα παραμεθορίου τα οποία απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, απάντησε ότι στον νέο προϋπολογισμό, ο οποίος κατατέθηκε, δεν προβλέπεται καμιά μείωσε σε μισθούς. «Είμαστε σε συνεννόηση να προχωρήσουμε στην λύση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη μέριμνα των Ενόπλων Δυνάμεων», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη στήριξη της Ελλάδας προς τη Γαλλία σε σχέση με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι τόνισε ότι η Ελλάδα θα επιδείξει την αλληλεγγύη για να εξαλείψει την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, αλλά σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί με στρατιωτικές και άλλες δυνάμεις.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ