2015-11-22 01:35:06
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ!
Σ' αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-4 του Παναθηναϊκού συνέχισε το νικηφόρο σερί του και επέστρεψε στην κορυφή!

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Βασίλης Βούζας, είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχαμε καιρό να δώσουμε επίσημο παιχνίδι αλλά είχαμε καλό ρυθμό και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους και τη νίκη. Είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ήταν αποτελεσματικοί.

Κανένα Πρωτάθλημα βέβαια δεν τελείωσε στην 11η αγωνιστική. Συνεχίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι μέσα από την δουλειά μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό θέλουμε στην Ακαδημία. Να ετοιμάσουμε τους παίκτες για την συνέχεια τους.

Τώρα κοιτάμε την Μπάγερν. Δεν έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε πολλά. Το μυαλό μας είναι στο ματς της Τρίτης για το Youth League και φυσικά θα πάμε στη Γερμανία για να διεκδικήσουμε τη νίκη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ